Головна сторінка Новини Інформаційне оголошення
01.08.2024

Інформаційне оголошення

01.08.2024

Інформаційне оголошення

Повідомлення про результати конкурсу з відбору суб’єктів аудиторської діяльності, які можуть бути призначені для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності підприємств, що становлять  суспільний інтерес ПрАТ СК «ІНТЕР-ПОЛІС» за 2024 рік.

На виконання вимог ч.3 ст.29 Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність» № 2258-VIII від 21.12.2017 р., ПрАТ СК «ІНТЕР-ПОЛІС» було оголошено та проведено конкурс з відбору суб’єктів аудиторської діяльності, які можуть бути призначені для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності підприємств, що становлять  суспільний інтерес за 2024 рік. Оголошення про проведення конкурсу, конкурсна документація та Порядок проведення конкурсу з відбору суб’єкта аудиторської діяльності були розміщені на веб-сайті Товариства.

Під час проведення конкурсу розглянуто усі надіслані пропозиції від суб’єктів аудиторської діяльності. За результатами конкурсу обрано суб’єкта аудиторської діяльності ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ДЖІ ПІ ЕЙ УКРАЇНА» (ЄДРПОУ 21994619), який внесений Аудиторською палатою України до Розділу Реєстру аудиторів та суб’єктів аудиторської діяльності, які мають право проводити обов’язковий аудит фінансової звітності підприємств, що становлять суспільний інтерес. Номер реєстрації у реєстрі 1988.

До списку

Форма зворотнього зв'язку



      0 800 80 29 56 безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ